Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έκανα λάθος με τον Chamberlain»

Klopp: «Έκανα λάθος με τον Chamberlain»

Ο Alex Oxlade-Chamberlain αγωνίστηκε βασικός σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά από την ημέρα τραυματίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του Champions League το 2018 κόντρα στη Roma στο Anfield και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για ένα ημίχρονο.

Ο Klopp ρωτήθηκε μετά το ματς για την χρησιμοποίηση του Ox:

“ Δεν είπα πολλά στον Ox στο ημίχρονο και δεν θεωρώ πως ήταν απαραίτητο. Ήταν σημαντικό για εκείνον να πάρει αυτά τα λεπτά. Ήταν σε μια θέση, που μπορεί να αγωνιστεί και να παίξει πολύ καλύτερα από ότι σε αυτόν τον αγώνα. ”

“ Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό είναι σημαντικό να αποκτήσει ρυθμό και στην προπόνηση τον έχει ήδη αποκτήσει. Στον αγώνα είχε καλές στιγμές, αλλά όχι όσο καλές η ποιότητά του. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση (να γίνει αλλαγή με τον Firmino να περνάει εντός), γιατί δεν θέλαμε να τον πιέσουμε περισσότερο. ”

“ Θέλαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να λάμψει, αν τα καταφέρει, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες και σε αυτήν την θέση δεν ήταν εφικτό. ”

“ Αλλά στην τελική, είναι δικό μου λάθος, γιατί εγώ πήρα την απόφαση και όχι δικό του. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Chamberlain αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο Besiktas Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com